Sveiki, skelbiu aukcioną. Pabaiga Liepos 20d. 20:00 (20:00 statymai nebepriimami). Siųsiu per autobusus, siuntimą apmoka pirkėjas. Visi daiktai parduodami tokie kokie yra nuotraukoje.
1. Ni-Mh Nosram 5000Mah 7.2V akumas. Daug naudotas, tačiau paskutiniu metu nenaudojau, nežinau kiek pasikrauna, bet daug nesitikėkite Pradinė kaina: 1Lt, Min. kėlimas 1Lt, Pirk dabar: 20Lt
2. Li-ion rodos, kažkur apie 700Mah, 7.2V. Daug naudotas, tačiau paskutiniu metu nenaudojau, nežinau kiek pasikrauna, bet daug nesitikėkite. Pradinė kaina: 1Lt, Min. kėlimas 1Lt, Pirk dabar: 10Lt
3. MultiWii su jungimuosi į kompiuterį. Naudotas. Žmogui prieš mane puikiai veikė, bet aš visai nemokėjau su juo elgtis, tad dabar man nereguoja: įjungus, arba pajungus su GUI dega raudona lemputė ir viskas. Tikriausiai veikia, nes jokių dūmų nebuvo, man buvo per sunku persirašyti fw tad parduodu. Pradinė kaina: 5Lt, Min. kėlimas 2Lt, Pirk dabar: 30Lt
4. 5.8Ghz stock'inės antenos. Pradinė kaina: 1Lt, Min. kėlimas 1Lt, Pirk dabar: 10Lt
5. Kažkoks variklis, rodos veikė (negarantuoju), nors labai pavargęs jau. Pradinė kaina: 1Lt, Min. kėlimas 1Lt, Pirk dabar: 10Lt
6. Bixler 2 stock variklis. Naudotas, bet puikiai veikia. Pradinė kaina: 1Lt, Min. kėlimas 2Lt, Pirk dabar: 20Lt
7. Turnigy D2836/8 1100kv naudotas, bet veikia. Pradinė kaina: 1Lt, Min. kėlimas 2Lt, Pirk dabar: 20Lt
|