|
Nu džiugu girdėt tiek daug patarimų iš CC3D naudotojų ;-) (aišku, kai buvo sakoma "jei nieko neišmanai - imk setupą, kurį turi tavo kaimynas ir kopijuok 1:1" - bet tai ne, kiekvienas nūbas turi pasirodyt gudresnis už kitus ir padaryt savaip) Ilgai nesicackinau su tuo yaw - paklausinėjau IRC, pasiūlė pakelt Ki, pakėliau - vis tiek užpakalis plaukia neprognozuojamai.... Nėr kada cackintis - permečiau ant NAZE32. 3S default "ledas" tik trūksta smarvės, 4S reikėjo vos vos pamažinti P (nors dar per 0.1 reikia sumažint, nes matos pasikalatojimai kartais video) ir... Nulis plaukiojimo, nulis nesamonių. Jokių ten užmetimų, jokių nesusipratimų. Gal ne tai kad "on rails", nes jei daryčiau sau tai reiktų throttle pasipimpint ir dar visus rate (dabar "stickų neklauso"), bet kadangi aš juo daugiau skraidyt neplanuoju, tai tegu savininkas prisitiunina likučius pagal save, liko grynai "asmeniniai paglostymai". Juo labiau, šiandien lauke belenkoks vėjas, apie tiuningą nėr ko kalbėt, reik žiūrėt kad tik copterio nenusineštų tolyn... Galvoju, kad va jau tuoj 2015 už lango, tai kontroleriai gi lyg ir neturėtų reikalaut tiuningo (išskyrus NAZA, kuri ant defaulto neskrenda, reik kažkokius gainus reguliuot), bet pasirodo CC3D irgi iš tos serijos... Nors jo, jam irgi metų nemažai gaunas, gal ir viskas OK.
Užsidėjau tuščią 3S, kilstelėjau, nukrito nes batareika baigės; užsimečiau 4S ir iškart galima skrist, nieko daugiau nekeitus - tai pora batareikų išsunkiau ir gana. Einu primontuosiu fart-šarkinį VTX atgal ir atiduot tą triperį savininkui...
Dabar galvoju, ar buvo tam nesusipratime kas nors gero... + afygienas marketingas, kad galima tokį POS prastumt useriams už kosmines $$$ - rėmas bilenkokio svorio, lankstos laisvai jei be sutvirtinimų, aštrios briaunos po frezos - triperni cypiantys ESC - overpraisinti varikliukai, kurie čiulpia ant 3S ir žiauriai ėda batareikas ant 4S - 3 metų senumo kontroleris su kažkokiu nesuvokiamu yaw - LED'ai, kurie be dildės pagalbos net tiksliai nesulenda į jiems skirtas vietas - 1oz. PDB (afygiet, tikėjausi geriau) - fatsharkinė kamera, kuri visą vaizdą užšviesina iki negaliu ir rezultate visas vaizdas kaip per rūką, kaifo nedaug + lumenier firminis battery strap!!! OMG cool dalykas! =)
Žodžiu, praktiškai pirmas skrydis nieko netiuninus, su random throttle curve (nuo 5" PR modelio copy), 5.8GHz pagaliuku vietoje VTX antenos (per meetą kažkur pamečiau frsky anteną, ale aš 2.4G valdymo praktiškai ir nenaudoju) - crashas pabaigoje nes praradau valdymą. Sprendžiama užsidėjus normalią anteną ant valdymo bei užsidėjus normalias antenas ant copterio, bet čia tegu savininkas rūpinasi...
...kad aš dar kada nors kokį svetimą triperį imčiaus tvarkyt... :/
_________________ Nerašykit man žinučių - čia nelabai būnu. Ieškokit kitais keliais...
|