V3 Speedster.
Naktinuka gausiu atideti i sona, nes man prireiks imtuvo rimtesniam reikalui

Tei va, su V2 manau rekordo nepamusiu, nes anas yra ir sunkus, ir batareika neatiduoda tiek kiek reikalauja motorai. Kad itilpti i batareika man reik motoru, kurie butu ~25A max ant 6s, tai pasirinkau 6s palaikancius KDE Direct 2206XF 2050kv. Svoris pasirodo labai svarbus, tai viskas bus kuo lengvesni. Remas bus 200mm, bet vistiek sutalpins 5" propus, regus pakeisiu i LittleBee 30A (11gr), FC Afromini. Vietoj PDB bus mazyciai Diatone 5v ir 12v voltazo reguliatoriai, ir vietoj sunkaus GPS logerio bus DALRC OSD su GPS greicio matavimui. 200mw Vtx'o SMA greiciausia irgi islupsiu ir kabeli lituosiu tiesiogiai, arba desiu DALRC 600mw DIY moduli kuris yra dar lengvesnis. Per daug neblevyzgojant fotkes atsakys i kylancius klausimus:
Standartiskai 12mm CF triubos ir 1.6mm GF plokste:
Trigubi bet islengvinti motormountai ir apvyniotas remas:
Apatinis narvas batareikai:
Pas V2 po keliu morku apatine dalis pradejo trukineti ir atsiskirti nuo pagrindinio remo, tai sikart ji eis kiaurai ir per virsutine plokste del extra tvirtumo:
75gr pliko remo svorio galetu pavydeti net kai kurie 180 dydzio miniukai
3 motorai sumontuoti, 4as ant stendo laukia regu testavimui. Galine maza plokstele laikys Afromini horizontaliai:
Mano rekordas jau pamustas, viens pilotas i$kociojo 175km/h, tai man reik susigriebti, ir be to dar paskubeti, nes jau turiu bilietus i Kanada Rugpjucio pradzioj ir iki to laiko pries pakuojantis garaza dar pora kopteriu reik i$sikepti...
Viskas yra ant stalo isskyrus regus, kurie dar sia savaite turetu pasirodyti prie duru.