Dabar yra 21 Bir 2025 23:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1333 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 89  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Co pilotas + osd+ naujas 3m FPV
StandartinėParašytas: 26 Vas 2013 22:21 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Klausimas roki: kodėl negalima parinkti soundtrack'ų be žodžių? Galbūt daug gražių video esi padaręs, bet ilgiau 20 - 30 sekundžių nepažiūrėdavau nei vieno, muzika vemt verčia... Dėl skonio, žinoma, nesiginčijama, bet vis tik, gal pabandyk kokį kartą. Žinoma, galėčiau žiūrėt ir be garso, bet kaip žinia, garsas sudaro nemažą dalį įspūdžio. Šiuo atveju - jis ne koks, nors vaizdai tikrai gražūs...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Vas 2013 22:31 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 00:36 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

multiwii quad
X6 AP/AV

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 15:43 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 16:16 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Nu eil tai toli, apsigins, o tu ko įšokai į šitą temą...
Gi čia roki55, taip pat kaip ir su visokiais efkom, auriais - jei tai nėra pagyra (nesvarbu, neutralus klausimas ar kritika) - viskas, xana tau, užpjaus negyvai...
Taip kad, gali jau ruošt:

Nebėr tau gyvenimo, nebėr... :F

Ai tiesa, dabar turi pareit diskusija apie "mano" temos užteršimą ;-)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 16:30 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 16:37 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 16:43 
Mo
Mo

Mano darbas ir pajamų šaltinis - vaizdo montažas, animacija, komp. grafika ir pan., todėl jaučiu turintis teisę kritikuoti būtent šią sritį, o ne rc modeliavimą, kuriame esu dar naujokas. Paprastai mane supa žmonės, kurie sieka tobulėjimo, nepriklausomai nuo jų amžiaus ar srities, kurioje jie daugiau ar mažiau reiškiasi. Maniau, kad panaši publika renkasi ir čia. Dėl vieno asmens klydau. Būkite ten, kur esate. Sėkmės likusiam gyvenime :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Vas 2013 16:51 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Taigi dėkui už palinkėjimus. Aš gi sakiau, kad ne į tą forumą pataikei nors ir 21 amžius už lango. Video nesidaro per valaną, o aš ilgiau neužtrukau. Man svarbiau buvo parodyti patį skridimą modelio ir iš jo, o ne video montažo ypatumus ir muzikos paiešką internete, kuri ne visa youtubei tinka. Na o su tokiu požiūriu galima dauguma youtubės filmukų kritikuoti. Sekmės riedėt į priekį kritikos srityje.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Vas 2013 19:44 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Galingai čia

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Vas 2013 23:06 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2013 10:09 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

:hi O jau puse neparankių postų nebėra, labia įdomu kas čia tokia administracija užsiima nieko priminsim. :? Taip gal kritika piktesnė atrodys, o kritikai solidžiau, tik pries ką. :? :D Na čia kritika jei galima ją is vis pavadint kritiką gal tai greičiau š. malimas kabliukų ieškojimas prie ko čia dabar prisiknisus eilinį kartą, kad laiką užmuštum ir kručiau atrodyti norisi. Kas liečia tą dainelę tai daug kam ji patinka. Lengva paprasta ir t.t Čia gal kritika užveda toks sakyčiau pavydas, kad pavyko kažkam padaryti gerą modelį ir įdėti į forumą rezultatus. Juk klipas apie jį buvo. :ha

Na apie tai kas ištrinta.

eil vakar rašė, kad jis man norėjo gerą darbą padaryti ir pasiūlyti kažką nufilmuoti. Visada malonu :frends Ale taip jau stengėsi, kad net per naktį jo postas su visai pasiūlimais ištrintas :? Na, o tas pasiūlimas atrodė taip. :ha

eil rašė: :evil
Klausimas roki: kodėl negalima parinkti soundtrack'ų be žodžių? Galbūt daug gražių video esi padaręs, bet ilgiau 20 - 30 sekundžių nepažiūrėdavau nei vieno, muzika vemt verčia... Dėl skonio, žinoma, nesiginčijama, bet vis tik, gal pabandyk kokį kartą. Žinoma, galėčiau žiūrėt ir be garso, bet kaip žinia, garsas sudaro nemažą dalį įspūdžio. Šiuo atveju - jis ne koks, nors vaizdai tikrai gražūs...

Na jei čia pasiūlimas filmuoti tada sorry. Aš kai kam nors darau gera nesitaškau vemalais po visą forumą. (rock)

Ir nesikabinėju dėl kažkokios dainelės. Nors daug muzikos forumiečių video man nepatinka.aš ir neperšu savo įkirios nuomonės 100%. Na nepatiko ir nepatiko pasileidai kitą dainelę ir ok. Mano ir čia esančio jaunimo jau ir amžiaus kategorija truputi skiriasi. Kas patinka man nepatinka jiems. O kas liečia muziką aš į youtube negaliu įdėti ko noriu kai patys pabandysit suprasit. Tai ir tenka pasirinkti nors tai ir nevisai man prie dūšios arba youtubės garso takelį. Bet kaip matau čia vyksta kitokios intrigos ir muzika čia nieko dėta. Sakyčiau dalykas neišsprendžiamas. 2 sekundės ir groja kokia nori muzika. O tokie postai kaip kritika teisinga visu 100% nu sorry. Čia greičiau pavydo išraiškos forma, arba draugų ginybos taktika. Na kaip čia kitaip draugui gali padėti jei jis visiškai neteisus? Tai ir puolama rašyti beleką ir belekaip, kaišomos kilpos su muilo gabalai. (tmi) Vakar aš siūliau vieniems muilu pasinaudoti jei toks noras yra na, o kilpą palikit ramybei. Nors to posto jau ir nebeliko ištrintas po nakties, kad niekas nematytų :D :D :D
Geriau modelius droštumėt filmuotumėt tai nors ką parodyti turėtumėt. o dabar tik bla, bla, bla.

Sekmės kritikams visu 100% (rock) (rock)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2013 11:02 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

roki, apsižvalgyk, ko tau kur nebėra? Gal jau gana iš musės dramblį daryt? Kitiems tu siūlai neklausyt, jei nepatinka garso takelis, bet pats nemoki "nematyt" to, kas tau nepatinka. Ir gali net neabejot, net tave sutikęs kokiame nors renginyje, būčiau paklausęs to paties, nes garso takelis yra labai didelis faktorius žiūrint video klipą. Ir jei tave posakis "vemt verčia" kažkaip įžeidžia - laikas būtų susimąstyt, pasikeist ir nustot žiūrėt į visus kaip į kažkokius priešus ar konkurentus. Aš tau nesakiau: "roki, tavo klipai yra nieko verti", aš paklausiau "kodėl?" ir pasiūliau "pabandyk padaryt kitaip", kas yra konstruktyvios kritikos esminiai dalykai. Jei tau svarbiau yra pabrėžt savo "neliečiamumą" jokiais klausimas - tai dievaži, aš daugiau gyvenime nelįsiu į tavo temas, nežiūrėsiu tavo darbų, galų gale net rankos sutikęs nepaspausiu - tu tik pasakyk. Ir gal užteks jau to cirko ir beprasmio verkšlenimo "eil su manim neteisingai pasielgė".
P.S. Dabar dėl garso takelių - didelę dalį garso takelių galima įdėt visiškai sėkmingai, nurodant copyright'us. Jei kažkas dėl to neaišku - bet kada gali parašyt PM, pabandysiu paaiškint, kaip tai daroma.

P. P. S. Dėl pasiūlymo - pamiršk, pravažiavom.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2013 11:15 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Na kolkas verkšleni tu, o tavo vakaryksčio ir prieš tave parašiusio asmens postų nėra. Aš gi jų ištrint negaliu. Na kaip nori sakyk vemt verčia nėr čia grąžūs žodžiai. Tave mano daina tikriausia įžeidė kad puolei taip jau vemti. Nežinau kas grąžiau skamba ar ta dainelė iš mano video ar tie tavo žodžiai vemt verčia. Pradėk nuo savęs. Matai kaip šauksi taip ir atsišauks. Linkėjimai nuo Butkino.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2013 11:26 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Kalbi apie visą šitą nesąmonę įveistą šioje temoje?

Aš esu labai savikritiškas žmogus, nebijau pats iš savęs pasijuokt ir niekada savo pašnekovų, ar tai būtų ginčas dėl technologinio proceso, ar spalvos/formos, nevadinu "nevykėliais, kuriems tiesiog pavydu, nes jiems iki manęs dar kaip iki Mėnulio". Niekada nesu pasakęs - kai padarysi taip, kaip aš, tada galėsi į mane kreiptis "Tu", o ne "Jūs".

Su Butkinu nebendrauju, nors pažįstu. Ir prie ko jis čia?

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1333 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 89  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt